Back to top

La situació contractual de la plantilla del CF Reus

Els despatxos del CF Reus, amb López Garai i Sergi Parés al capdavant, treballen de valent per confeccionar la plantilla de la propera temporada. La situació contractual és diversa i el club roig-i-negre haurà de fer reforços en gairebé totes les línies del camp.
contracte cf reus

La direcció esportiva del CF Reus té per endavant dies i dies de reunions per decidir l'estructura de l'equip de la temporada que ve. El flamant nou entrenador de l'equip, Aritz López Garai, ja està confeccionant la plantilla amb el director esportiu del club, Sergi Parés. L'idea de l'entitat roig-i-negra és apostar per la continuïtat fent els menys retocs possibles. "La nostra prioritat és mantenir al màxim el grup que tenim. Mantenir-lo al màxim, això sí, amb alguna excepció que és inevitable", comentava el màxim accionista Joan Oliver fa uns dies.

La situació contractual de la plantilla és diversa i hi ha nombrosos jugadors que estan negociant la seva renovació. Analitzant la plantilla zona per zona la conclusió es que s'hauran de fer reforços en pràcticament totes les línies del camp.

porteria reus

La porteria està coberta amb Edgar Badia, un dels puntals de l'equip, i Antonio Sillero, tercer porter. Codina acaba contracte enguany i caldrà veure si el club el renova o no.

defensa reus

A la defensa, Alberto Benito i Ángel Martínez han marxat al Saragossa, Babic tornarà de la seva cessió a la Reial Societat i Melli acaba contracte. Ara mateix quedaria una defensa titular amb Migue, Pichu, Olmo i Campins. Els quatre tenen contracte. Aquesta zona s'haurà de reforçar però la que ha quedat més coixa és la del mig del camp. 

mig camp

El buit que deixarà Folch serà molt important, López Garai serà l'entrenador i Tébar i Albístegui han tingut molt poca participació durant la temporada i és possible que no segueixin. A més, Miramón, que està negociant la renovació, passarà a jugar de lateral dret on ha donat molt bon rendiment. Per tant, només queden Vítor i Guzzo.

davantera

L'atac és l'assignatura pendent per la temporada que ve, els tres davanters centres acaben contracte i és probable que només segueixi Máyor. Els extrems estan gairebé tots renovats menys Jorge Díaz que tornarà de la seva cessió al Saragossa. La falta de gol és una de les coses a millorar d'aquest Reus i s'haurà de fitxar amb criteri i seguretat per no tornar a fallar en l'aposta principal com ha estat aquest any Chrisantus. La situació contractual és diversa. Els contractes s'acaben els 30 de juny. Per tant, d'aquí 10 dies sabrem quins jugadors han renovat i quins no. Després, ja es podran fer les primeres apostes del número de jugadors que haurà de fitxar el CF Reus.