Back to top

La temporada de futbol americà s'estrena amb derbi

El Rebels CFA de Riudoms ha superat per 16-0 el Reus Imperials en la primera jornada de la temporada 2021

Un derbi ha encetat la temporada de futbol americà. Els Rebels de Riudoms han superat els Reus Imperials en la primera jornada i el partit ha acabat amb un 16 a 0 favorable pels riudomencs, davant la incapacitat ofensiva dels de la capital del Baix Camp.

Tots dos equips apunten que les afectacions, a causa de la pandèmia, tant en el calendari com en l'horari d'entrenament són factors que han condicionat el rendiment dels jugadors en aquesta primera jornada. Reconeixen que hi havia certa por a no estar preparats físicament i que, a mesura que avançava el partit, els jugadors s'han anat trobant.

Els diversos confinaments i el toc de queda impedeixen els horaris d'entrenament habituals, però així i tot, els tècnics celebren la quantitat de membres en les dues plantilles. El head coach reusenc, Marc Aurellano, ha apuntat que, malgrat la derrota, veu possible l'evolució favorable de l'equip en els pròxims partits. Als dos conjunts, que competeixen en la Sèrie C, els queden encara 6 partits més de lliga per acabar de definir la seva posició en la classificació d'una temporada molt atípica

Paraules clau:

Notícies relacionades