Back to top

La temporada turística de Reus se centrarà en els visitants locals

A les portes del mes d'agost, Reus presenta les eines per afrontar aquesta segona fase de la temporada turística d'estiu: una temporada de mínims i amb visitants majoritàriament locals

Ja es preveia com una temporada xifres baixes, i més encara després que molts països hagin imposat quarantenes obligatòries per viatjar a Espanya. Davant aquestes adversitats però, Reus enceta el mes d'agost amb una nova campanya, que reforça la ja vigent Visit Reus. Es presentarà aquest cap de setmana i potencia els recursos d'atractiu turístic d'una manera lúdica però sobretot, prudent i segura. 

Les previsions i les primeres dades ja endevinen que la procedència del turisme d'enguany serà sobretot català, i en un segon terme, espanyol i francès. De fet, aquesta és la intenció de Reus: aprofitar el turisme local i de costa i apunten a un nou perfil de turista: el reusenc que podrà redescobrir casa seva, d'acord amb el descens general de la mobilitat.

També han aprofitat la xarxa turística de la província de Tarragona, fent llaços amb els principals municipis turístics de Salou, Cambrils i Vila-seca, 

A la tardor, Reus ciutat

La campanya d'estiu ja preveu la seva continuïtat en els mesos de tardor. Aquest serà el moment quan Reus es presenti al mercat turístic amb el perfil propi de ciutat. Des del consistori, preveuen que seran mesos en què el turisme de costa ja va a la baixa però, en canvi, Reus manté la seva activitat abans de la gran campanya de Nadal.    

Paraules clau:

Notícies relacionades