Back to top

La Teoria del Silenci fa reflexionar el Fortuny

El Cicle Grans Mestres va arrancar amb la posada en escena de la Teoria del Silenci, un espectacle de creació que fa pensar a l'espectador sobre el pes del silenci i la paraula en el món occidental actual.

Amb la implantació del toc de queda, els teatres es veuen obligats a avançar, en la majoria de casos, les obres programades en els pròxims dies, tot i que sempre hi ha excepcions. És el cas del Teatre Fortuny, que va acollir aquest dimarts a la nit la Teoria del Silenci, amb la interpretació d'Enric Majó i la direcció de Francesc Cerro, en el marc del Cicle Grans Mestres.

la teoria del silenci

L'espectacle de creació uneix els llenguatges escènics de la dansa contemporània i les veus més rellevants dels sons minimalistes, que han discutit i reflexionat sobre el pes del silenci i el sentit de la paraula en el món occidental actual. Majó és l'encarregat de la posada en escena, conjuntament amb la dansa contemporània d'Aïda Pitarch i Magda Borrull.

la teoria del silenci


La Teoria del Silenci ha estat la primera funció d'un Cicle Grans Mestres que, si la situació sanitària ho permet, s'allargarà fins al desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades