Back to top

La tercera Fira de Nadal del Morell aposta pel comerç local

Divendres a la tarda es farà el segon passi del mapping de Nadal
nadal morell

La tercera Fira de Nadal del Morell tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, del 13 al 15 de desembre. Un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i en el marc del qual 14 expositors de comerç local col·locaran el seu estand a la plaça de l’Era del Castell, on tindran a la venda els seus productes.

Tot plegat anirà acompanyat d’un complet programa cultural. Divendres, l’activitat començarà amb una xocolatada gratuïta, a dos quarts de sis de la tarda, mentre que a les sis tindrà lloc l’espectacle “Zeppelin” a la Rambla Joan Maragall.

Finalment, a les set, es farà el segon passi del mapping de Nadal. Dissabte la fira estarà oberta de 10 a 20.30 hores, i es complementarà amb l’actuació de l’Stromboli Jazz Band a les dotze del migdia, un taller cultural d’aus rapinyaires a la una, o l’espectacle “La Bleda” a les cinc de la tarda.

Beneficis per La Marató de TV3

A més, el Teatre Auditori acollirà, un any més, el festival de dansa de l’AMPA de l’Escola Ventura Gassol, i el Centre de Serveis per a la Gent Gran farà bingo i sopar solidari, organitzat per l’Associació Voluntariat Social del Morell.

Aquestes dues activitats destinaran els beneficis a La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries. Ja diumenge, en què la fira obrirà de 10 a 18 hores, hi haurà la tradicional concentració de tions a dos quarts de dotze, i a la una es farà el concert La Marató 2019 al Teatre Auditori, sota l’organització de l’Escola Municipal de Música El Morell. Uns dies en què els més petits també podran aprofitar per portar menjar i beure al Tió del Morell.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades