Back to top

A per la tercera victòria consecutiva

El Reus ha estat deu dies aturat sense poder competir pel positiu en el seu darrer rival, l'Igualada. Tot i no poder jugar, els de Jordi Garcia han seguit entrenant i viatgen fins a Taradell per jugar, aquesta nit, contra l'equip local.

La tercera aturada de la temporada del Reus per culpa de la COVID-19 ha deixat els de Jordi Garcia sense poder competir durant deu dies pel positiu del jugador de l'Igualada, darrer rival dels ganxets, però amb la possibilitat de seguir entrenant. Els reusencs havien recuperat el ritme de la competició, per això volien jugar el partit contra el Taradell el més aviatpossible. Els roigs-i-negres arriben al duel preparats físicament.

En el partit d'anada el Reus va guanyar per 10 a 2, però la temporada passada els reusencs van suar de valent per emportar-se un punt de Taradell. Jordi Garcia considera que trencar el partit serà clau. Raül Marín continua amb molèsties a l'espatlla i serà dubte fins a última hora.

El rival

El Club Patí Taradell suma 22 punts a l'OK Lliga, amb sis victòries, quatre empats i dotze derrotes. Actualment ocupa la tretzena posició de la classificació, en zona de descens directe. Dani Rodríguez, germà d'Àlex Rodríguez, és el màxim golejador de l'equip osonenc amb 17 gols, un més que Víctor Crespo. El 27 del Taradell és el segon jugador de la lliga amb millor percentatge des de la falta directa, amb un 54,55%.

El CP Taradell-Reus Deportiu Miró es disputarà aquest dijous a partir de les 21:40 h, amb l'arbitratge d'Ivan González i Oriol Escobar.

Paraules clau:

Notícies relacionades