Back to top

La Terrafira arriba del 3 al 5 de maig al Morell

El Morell celebrarà la segona edició de Terrafira del 3 al 5 de maig. La fira multisectorial acollirà prop d'una seixantena d'expositors, la majoria de comerços i entitats del municipi però també s'hi trobaran productors i artesans del territori. El certamen te per objectiu promocionar el comerç de proximitat i fer-ho d'una manera festiva incorporant altres activitats com tallers, espectacles o una trobada de cotxes antics.
La Terrafira arriba del 3 al 5 de maig al Morell

Ara fa dos anys el Morell va tornar a engegar la fira multisectorial del municipi. Sota el nom de TerraFira i amb una periodicitat biennal, el certamen vol donar a conèixer el comerç local i fomentar els productes de proximitat del territori, és per això que en aquesta edició del TerraFira es comptarà amb una seixantena d'estands, més de la meitat de productors, empresaris i entitats del Morell. 

La TerraFira d'enguany vol tornar a assolir l'èxit de l'edició passada on el certamen va rebre més de 4.000 visitants. Els Jardins de l'Ajuntament i la Rambla seran els espais que acolliran tant els expositors com les activitats paral•leles que es duran a terme durant els dies de la fira. Espais gastronòmics, actuacions musicals, teatre i DE castells o tallers i una trobada de cotxes antics seran algunes de les propostes que conjuntaran el programa d'actes del certamen. 

La TerraFira tindrà lloc del 3 al 5 de maig encetant d'aquesta manera un període d'esdeveniments estiuencs al municipi.