Back to top

La trilogia de les històries d'Alexia, un fenomen literari nascut a Cambrils

La trilogia d'Alexia, tot un èxit de masses, té un component cambrilenc. I és que la seva autora, Susana Rubio, va elaborar-les a Cambrils, ciutat on resideix i treballa. Avui coneixem la seva història, de com va passar a autopublicar obres a comptar amb el suport d'una gran editorial.
Alexia

L'Alexia és la protagonista de 'Los Secretos de Alexia', 'La elección de Alexia' i 'Las dudas de Alexia', una trilogia que ha causat furor en el món literari aquest 2019.

La cambrilenca Susana Rubio ha estat l'escriptora que ha donat vida a aquest personatge, a través de l'editorial Penguin Random House.  

alexia

En un inici, Rubio va començar a escriure per diversió, a la plataforma d'Amazon, i poc a poc va anar aconseguint més lectors, a més de bon feedback. Va ser llavors quan l'editorial es va posar en contacte amb aquesta escriptora novell i va encarregar-li una trilogia per a un públic més jove del que estava acostumada. Malgrat el repte, al qual calia sumar-li un termini de nou mesos per acabar l'obra, va superar-lo amb escreix. I és que la trilogia d'Alexia s'ha convertit en tot un fenomen de masses aquest any. 

Ara, la seva carrera com a escriptora té un nou objectiu: dues noves novel·les que està previst que es publiquin properament, durant el primer semestre de 2020.