Back to top

La Trobada de Corals Infantils de Reus vol créixer de cara l'any vinent

Uns 200 cantaires han participat a la vuitena edició de la Trobada Corals Infantils que organitzen anualment l'Institut Municipal d'Acció Cultural i l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus. Enguany se n'ha fet una versió una mica més reduïda pensant a reservar esforços de cara a l'any que ve, en què la trobada vol créixer i convertir-se en una activitat de dos dies.
cantaires infantils

La cançó del Rossinyol, tradicional catalana, La rata pinyada, d'Antoni Miralpeix, o Stand by me, de Ben E. King, han estat algunes de les cançons que s'han interpretat al teatre Bartrina de Reus, en el marc de la Vuitena Trobada de Corals Infantils. Un total de set corals, entre agrupacions reusenques i de la Selva del Camp, han participat en aquesta activitat que busca donar als cantaires la possibilitat de mostrar part del seu repertori davant del públic i en un teatre.

Enguany la participació de corals ha estat una mica inferior a la d'anys anteriors a l'espera de la propera convocatòria, on es preveu que s'hi sumin cantaires de diferents punts de Catalunya. L'organitzador de la Trobada, Antoni Colom, afirma que estan en un procés de transformació perquè "volem convertir la trobada en una activitat de dos dies, i que hi vinguin cantaires de més lluny, que es quedin a dormir aquí". Colom afegeix que això complica les tasques d'organització, i que s'espera que l'any vinent ja pugui tenir aquest nou format.

La trobada també ha tingut, com a objectiu, donar visibilitat a les cançons guanyadores del Premi Ciutat de Reus, un concurs de composició per a corals infantils que se celebra cada dos anys.

Notícies relacionades