Back to top

La Tronada roig-i-negra

L'arribada de Raül Marín a l'estiu ja anunciava que el Reus Deportiu Miró enguany tindria més gol. La realitat és que a l'estat de gràcia del killer també se li ha d'afegir els dos escuders que té el 9 reusenc: Àlex Rodríguez i Marc Julià.

El Reus Deportiu Miró està firmant els millors registres golejadors dels últims vint anys -les dades oficials de la Federación Española de Patinaje comencen a partir de la temporada 1999/2000-. En deu jornades de lliga, els roigs-i-negres han anotat 65 gols, és a dir, més de sis gols per partit. Amb aquesta xifra, l'equip entrenat per Jordi Garcia ha superat els números de la temporada 2009/2010, quan el Reus portava 52 gols en el primer terç de la competició domèstica.

Si parlem de gols, és inevitable anomenar al killer ganxet i màxim golejador de la lliga: Raül Marín. El 9 roig-i-negre, que té el rècord històric de més gols en una temporada de l'OK Lliga amb 58, està firmant un inici de temporada de somni, amb una mitjana de més de dos gols per partit, sumant-ne 21.

alex rodriguez

Si bé és cert que Marín és l'home letal del Reus, el killer no està sol. Àlex Rodríguez amb 17 gols és el segon màxim golejador de l'OK Lliga i s'està postulant com un dels jugadors més determinants de la competició. És l'altra assegurança de vida que té el Reus Deportiu Miró.

A Marín i Rodríguez se li ha de sumar Marc Julià. L'olotí, amb 12 gols, és el jugador amb millor percentatge d'encert dels que han executat més d'una desena de faltes directes: 7/11 i vora un 64% d'efectivitat.

marc julià

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Els tres golejadors porten 50 dels 65 gols del seu equip i estadístiques en mà, garanteixen una mitjana de quatre gols per partit als reusencs. La pólvora que té al davant el Reus recorda a la traca final de la Tronada: és la Tronada roig-i-negra.

Paraules clau:

Notícies relacionades