Back to top

La UGT demana més control a les empreses subcontractades

El sindicat exigeix la derogació de la reforma laboral per tal de millorar la seguretat al sector petroquímic
Assemblea delegats UGT Tarragona.

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, demana que es revisi la subcontractació que s'està duent a terme a les empreses del polígon petroquímic de Tarragona.

També ha reclamat que el govern millori els protocols de seguretat. Unes declaracions que ha fet en l'assemblea de delegats que s'ha celebrat aquest dimarts a Torreforta. Un seguit de reclams que van de la mà de la vaga del pròxim 19 de febrer.

Volem que "la Generalitat passi de les paraules als fets"

D'altra banda, des del sindicat també han defensat la seva participació en el Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona, l'antic PLASEQTA.  El secretari de la UGT Catalunya, Camil Ros, ha defensat que 'volem participar directament als plans de seguretat perquè qui primer veu els problemes de seguretat són els treballadors'. Tot plegat, després que, fa uns dies, el conseller d'Interior assegurés que el territori en recuperaria la gestió.

Des de la UGT han assegurat que són partidaris del polígon químic, però demanen que les empreses i les administracions han de vetllar per millor les condicions dels treballadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades