Back to top

La UGT reclama ampliar l'horari d'obertura de l'Aeroport

La UGT exigeix que l'Aeroport de Reus ampliï el seu horari d'obertura i augmenti les seves instal·lacions per tal de potenciar el creixement de la infraestructura. En els últims 10 anys, l'Aeroport ha perdut quasi 500 mil passatgers i ja no compta amb vols nacionals.
Aeroport de Reus

Inquietud i malestar per part de la UGT després de valorar la gran davallada de passatgers que l'Aeroport de Reus ha patit en aquests últims 10 anys. Exactament, 500 mil passatgers. Segons el sindicat, aquesta problemàtica ve causada per l'estacionalitat amb la qual opera l'aeroport, arribant a xifres molt baixes durant la temporada d'hivern.

Per poder potenciar el creixement de l'aeroport, la UGT reclama que s'ampliï, de manera immediata, l'horari d'obertura de la infraestructura que des del 2013, obre a les 8 del matí, fet que ha provocat la supressió dels vols nacionals. Per altra banda, el sindicat exigeix ampliar les instal·lacions de l'aeroport, no només a disseny funcional, com s'està fent a la terminal per solucionar els problemes de massificació, sinó amb l'objectiu de fer-lo créixer exponencialment. Unes qüestions que la UGT ha tractat amb els organismes polítics i Aena tot i no obtenir cap resposta per part d'aquests.

L'últim vol nacional que l'Aeroport de Reus ha perdut és el de Palma de Mallorca pels retards que s'hi produïen a causa de l'horari limitat de l'aeroport reusenc. Algunes de les reclamacions fetes en anys anteriors pel sindicat han estat resoltes i la plantilla de personal de l'aeroport ha augmentat aquesta temporada d'estiu en 14 treballadors, arribant així als 90. Tot i aquest canvi, la UGT reclama més mesures immediates.