Back to top

La Unió de Botiguers signa convenis amb el RACC i Cepsa

L'acord permetrà als socis de l'entitat beneficiar-se de descomptes de 7 cèntims per litre en cadascun dels tipus de combustible de la gasolinera de l'Àrea de servei Cambrils Cooperativa i d'un 20% de rebaixa en totes les ofertes d'assegurances del RACC.
El logotip de la Unió de Botiguers de Cambrils

Els socis de la Unió de Botiguers de Cambrils podran gaudir de descomptes en carburants i assegurances gràcies als dos acords que l'entitat ha signat amb la gasolinera Cepsa de l''Àrea de servei Cambrils Cooperativa i a l'oficina del RACC al municipi.

En concret, els botiguers associats podran gaudir de 7 cèntims de descompte per cada litre de qualsevol dels combustibles de la gamma de Cepsa. A més, també tindran descomptes a qualsevol estació de Catalunya. Pel que fa al RACC, el conveni consisteix en una rebaixa de fins al 20% en qualsevol dels paquets ofertats per l'asseguradora.

"A més d'activitats al carrer també podem donar armes als nostres associats per què s'hi puguin beneficiar", manifesta la gerent dinamitzadora de la Unió de Botiguers de Cambrils, Sílvia Coll.

Els convenis ja s'han posat en marxa, per la qual cosa els descomptes i les rebaixes anunciades ja estan disponibles.