Back to top

La Unió Esportiva Rubí té previst viatjar fins a Reus

Els del Vallès Occidental són el proper rival del filial roig-i-negre. Si els reusencs no es presenten aquest diumenge al Municipal de Mas Iglesias, seran expulsats de Primera Catalana.
Imatge del filial del CF Reus a l'Estadi Municipal

El filial roig-i-negre té l'última oportunitat aquest cap de setmana d'evitar definitivament la mort esportiva del Club de Futbol Reus Deportiu.

Segons ha pogut saber Canal Reus, la Unió Esportiva Rubí, rival dels reusencs aquest cap de setmana, no hauria rebut cap proposta d'ajornament per part del Reus, i els del Vallès Occidental viatjarien doncs fins a la capital del Baix Camp per disputar el partit.

El matx correspon a la Jornada 4 de la Primera Catalana, i la plantilla s'ha de presentar obligatòriament al Municipal de Mas Iglesias si no vol ser expulsada de la competició. De moment, el Club Esportiu Júpiter i el Club de Futbol Lloret van decidir ajornar els seus respectius duels, allargant així el termini perquè Clifton Onolfo pogués pagar el deute de 221.000 euros necessaris per a inscriure als jugadors.

La nova data límit és ara aquest diumenge 29 de setembre a les 5 de la tarda.