Back to top

La URV farà classes virtuals durant 15 dies

La Universitat Rovira i Virgili aplicarà les noves mesures exigides per la Generalitat a partir d'aquest 15 d'octubre. Han consensuat, amb la resta d'universitats, que faran les classes de manera virtual fins el pròxim 30 d'octubre. Una mesura exigida per Salut Pública per tal de reduir la possibilitat de contagi.

Durant 15 dies, les universitats del país faran les classes de manera online, en resposta a la petició del govern català per frenar els contagis de coronavirus. La rectora de la URV i presidenta de l'Associació d'Universitats Públiques, Maria José Figueras, assegura que estan preparats per adaptar-se a les peticions de Salut Pública. De fet, recorda que "el passat juny ja van planificar 3 escenaris diferents: màxima presencialitat, un al 50% i una tercera possibilitat plenament a distància.

Crida a la responsabilitat dels alumnes

A la vegada, Figueras crida a la responsabilitat individual dels alumnes fora de les aules per tal de mantenir la restricció de mobilitat i interacció social. De moment, les restriccions les aplicaran del 15 al 30 d'octubre. No obstant això, des de la URV no descarten que aquesta situació es pugui repetir.

Paraules clau:

Notícies relacionades