Back to top

La URV presenta el nou grau en Estudis de Gènere i Política d'Igualtat

La nova titulació és una de les propostes oficials de la universitat per al curs 2022-23. Ha sigut aprovada pel Consell del Govern i només faltaria que superi el procés de verificació de l'Agència de Qualitat Universitària.

Estudis de Gènere i Política d'Igualtat es tracta d'una proposta interdisciplinar que impulsen les facultats de Lletres i Ciències Jurídiques, amb el suport de la Unitat d'Igualtat de la URV. L'objectiu de la titulació és formar graduats en l'àmbit de gènere des de les humanitats i les ciències socials. La nova proposta vol cobrir la necessitat de formar persones professionals capacitades per elaborar iniciatives i polítiques dirigides a erradicar les desigualtats entre homes i dones

A més a més, el grau seria una altra eina per potenciar els objectius de la Universitat respecte al desenvolupament sostenible que proposa assolir la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones. El grau tindrà una durada de tres anys i es vol impartir en un format semi presencial. La URV seria la segona institució en matèria de gènere que s'imparteix a l'Estat, després de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Paraules clau:

Notícies relacionades