Back to top

A la Vella Quaresma ja li falta una cama

S'ha acabat la festa i la disbauxa del Carnaval i això vol dir que arriben les 7 setmanes de recolliment: la Quaresma. És per això, que aquest divendres, uns 300 infants de diferents escoles de la ciutat s'han trobat amb 'El Carni' per serrar-li la primera de les set cames de la Vella Quaresma.
vella quaresma

Les 7 cames de la Vella Quaresma

El Carnaval s'ha acabat i això és sinònim de començar a comptar les setmanes que queden per a Setmana Santa. Les nenes i els nens de Reus tenen clar com fer-ho: tallant les cames a la Vella Quaresma.

Objectiu: serrar la primera cama

És per això, que aquest ha estat el primer divendres d'un total de set, que la Plaça de les Peixateries Velles s'ha omplert de xicalla de diverses escoles per serrar-li la cama a la Vella Quaresma. 

vella quaresma

Més de 300 infants

I mentrestant a ritme de la cançó que 'El Carni' ha ensenyat als més de 300 assistents, la il·lustradora de la vella quaresma, Clara Madurell i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, han procedit a serrar-li la primera cama a 'la senyora de set cames'.

vella quaresma

Cada divendres a les 10 del matí

uqaresma

Així doncs un acte, que com ja és tradició reusenca, tindrà lloc cada divendres a les 10 del matí i que hi participaran un total de més de 2500 infants de diferents centres de la ciutat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades