Back to top

La Vella Quaresma visitarà les escoles de Reus

Enguany, a causa de les limitacions de la covid, 'El Carni' visitarà 24 escoles de la ciutat per serrar-li les cames a la Vella Quaresma.

I després de la disbauxa del Carnaval arriba la Quaresma. Enguany, la pandèmia no permetrà que la canalla es concentri, com és tradició, a la plaça de les Peixateries Velles per serrar-li la cama a la Vella Quaresma. Per això, el format s'ha hagut de reinventar.

24 centres educatius

A partir d'aquest divendres, 'El Carni', el protagonista del Carnaval, anirà a diferents escoles de la ciutat perquè la canalla pugui gaudir de la tallada de cama de la Vella Quaresma. Tal com detallen des de la regidoria de Cultura del consistori reusenc, hi participaran 24 escoles durant sis divendres i dos dijous. D'aquesta manera, els alumnes podran gaudir de l'espectacle i comptar les setmanes que queden per a la Setmana Santa.

Vella Quaresma

Traslladar la cultura a les escoles

Una iniciativa que neix arran les limitacions de la covid i que imita el model del Trapezi del 2020 amb el propòsit de traslladar la cultura als centres educatius. El Col•legi Mare Molas, el Misericòrdia i l'Alberich i Casas seran  aquest divendres els encarregats de tallar-li la primera cama a la Vella Quaresma. 

Paraules clau: