Back to top

A la venda les entrades del Pessebre Vivent de l'Espluga

El Pessebre Vivent de l'Espluga posa a la venda aquest divendres 1 de desembre les entrades anticipades per les representacions d'aquest any.
A la venda les entrades del Pessebre Vivent de l'Espluga

Serà el primer cop que els tiquets d'accés es podran comprar de forma anticipada per internet a www.pessebredelespluga.comwww.pessebresvivents.cat, l’App Pessebres Vivents i l’Oficina de Turisme de l’Espluga, de forma presencial. L'objectiu és esponjar les cues, en especial la que es feia a la taquilla de la plaça de l’Església. En l’última edició es van rebre 3.000 visitants. Per això, les persones que ja tinguin l'entrada comprada es podran dirigir directament a la cua d'accés, que enguany serà pels carrers del Mig i Templaris, fins el carrer Penitents.

A més, per tal d'alleugerir l'espera dels visitants també s'amplien les representacions que passen de 2 a 3 dies. Seran el 23, 24 i 26 de desembre, amb diferents representacions que començaran a les 6 de la tarda i es faran cada mitja hora fins les 8 del vespre.

El certamen, que es fa de forma bianual al Casc Antic medieval de l’Espluga, coincideix enguany amb la commemoració dels 50 anys del primer Pessebre Vivent a la Cova de la Font Major, que va ser un dels primers de Catalunya i el més peculiar del moment.

Aquest any se superarà el rècord de figurants i col·laboradors i es representaran prop d’una quarantena d’escenes diferents pels carrers del Capuig i el Castell. D'entre les novetats destaca la nova ubicació del mercat, l'aprofundiment en les tradicions jueves de l'antiguitat, i l'increment d'animals i oficis tradicionals representats.