Back to top

A la venda les entrades per a la temporada de Tardor del Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina activa la venda d'entrades per a la temporada de Tardor que s'iniciarà el pròxim 6 d'octubre amb l'espectacle "Rhumans", de la companyia Rhum & Cia, una coproducció del Festival Grec, Velvet i el Teatre Lliure de Barcelona, que farà gaudir a grans i petits.
A la venda les entrades per a la temporada de Tardor del Teatre Bartrina

Les entrades per a la temporada es poden adquirir a través de la web del teatre: www.teatrebartrina.cat i també a www.teatresdereus.cat.

La nova temporada a l'espai escènic reusenc acollirà l'actuació del grup viguetà Obeses i la de Toto Soler i Gemma Humet, ambdós concerts en el marc del Festival Accents 2018 i també amb motiu de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018.

Aquests no seran els únics recitals amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, ja que el 26 d'octubre també actuarà Sax Ars Band, que commemora el seu desè aniversari, o el Toubab, que celebrarà amb el seu concert 27 anys de viatges musicals. Encara en el marc de la commemoració musical reusenca, el 16 de desembre s'estrenarà el nou espectacle de Fito Luri, "Amb el cap clar i el cor net. Un conte per en Xesco Boix" o un especial "C0nc3rt d3 N4d41" a càrrec de l'Orquestra Camerata XXI i altres col·laboradors, com el Cor Mestral, el Cor Veus de la Terra de Reus, la Coral Vila de Falset i la Coral Amics Cantors de Marçà.

El festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2018 el mes d'octubre també tindrà un dels seus escenaris al Teatre Bartrina, així com el Festival Internacional de Cinema Memorimage, que es farà el mes de novembre.

 

Teatre

Malgrat que la música ocupa una part important en la programació del nou trimestre al Teatre Bartrina, també hi ha espai per a altres actuacions destacades. El 27 i 28 d'octubre s'estrenarà una nova producció de la Companyia Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC), "Mesura x mesura", de William Shakespeare.

El 17 de novembre Emma Vilarasau, Mar Ulldemolins, Vicky Luengo i Imma Colomer, dirigides per Pau Miró, interpretaran "Un tret al cap", i el dia 1 de desembre serà el torn de Marc Angelet, dirigit per Jordi Casanovas, que interpretarà "Mala broma". La temporada teatral es tancarà el 23 de desembre amb "Les noies de Mossbank Road". Dirigides per Sílvia Munt pujaran a l'escenari del Bartrina Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat.

 

Espectacles familiars

Aquesta temporada el Teatre Bartrina també ha posat un èmfasi especial als espectacles familiars i n'ha programat tres. El primer serà el diumenge 4 de novembre a la tarda amb "El silenci d'Hamelin", a càrrec de la companyia Farrés Brothers & Cia, premi FETEN 2018 a la millor proposta de teatre i inclusió.

El segon espectacle familiar del trimestre serà el diumenge 2 de desembre, quan amb 2 sessions, els espectadors podran descobrir "Tripula", un viatge estàtic dins un globus aerostàtic, un muntatge que ha recollit diferents premis, entre ells el Premi Butaca 2016 al millor espectacle per a públic familiar.

Finalment, l'espectacle de Fito Luri, dedicat a Xesco Boix, tancarà la programació familiar el dia 16 de desembre. Aquest és un espectacle de titelles amb Arnau Colom i amb la música en directe de Fito Luri, dirigits en aquesta ocasió per Miquel Àngel Fernàndez.

 

Abonaments

La informació de la nova programació del Teatre Bartrina es pot consultar a la web www.teatrebartrina.cat on s'hi pot trobar també la programació del CineClub i també de la resta d'activitats que es duen a terme al Teatre.

El Teatre Bartrina té diferents propostes d'abonaments per a diferents espectacles i també descomptes diversos. La taquilla és oberta de dimarts a divendres de 18 h a 20 h i una hora abans de l'inici de cada espectacle.