Back to top

La venda de loteria de Nadal es recupera

Les vendes de la loteria de Nadal es recuperen en relació l'any passat. Així ho perceben la majoria d'administracions de loteria de Reus que, en algun cas, arriben a situar l'increment entorn el 20%. Tot i així, coincideixen en afirmar que cal esperar al tancament de vendes per tenir les dades definitives.
vendes loteria de nadal

Enguany hi ha més alegria que l'any passat, i això es trasllada en la venda de loteria de Nadal. Almenys, així ho asseguren diversos administradors de loteria de Reus, que en algun cas, situen l'increment entorn el 20%. Segons l'administrador de La Pastoreta de Reus, Òscar Bauzà, "quantificar-la ara, de moment, és una mica justet, quantificarem segurament el dissabte o el divendres mateix. Quan tanquem la campanya de Nadal, sabrem quin és l'augment respecte l'any passat. Jo m'atreviria a dir que entre un 20 o un 25% més que l'any passat, segurament s'acabarà venent". Pel que fa al gerent de l'Administració de loteria nº 10 de Reus, Joaquín Almeida, opina que "encara falta per liquidar moltes associacions, col·legis... depèn també de la venda d'ells, clar, es nota més alegria a la venda de finestreta, això sí, però a quan arribarem... encara no ho sabem".

Els números acabats en 5 són un clàssic, són dels que més agraden, però també es busquen molt les terminacions que coincideixen amb dates de naixement pròpies o d'algun familiar proper. Bauzà ha afegit que "13 i 15 són, potser, les terminacions més buscades, n'hem tingut poquetes i de seguida s'han venut, i aquest any, amb la coincidència de l'any 2018, doncs una de les més buscades és el 18".

Amb l'esperança posada al sorteig del dissabte 22, tothom aspira a quedar-se un bon pessic dels 2.380 milions d'euros que es repartiran.

Notícies relacionades