Back to top

La venda online del mercat, en marxa durant el confinament

L'aplicació va començar la seva prova pilot a principis del mes de març i de moment està donant bons resultats malgrat la davallada de vendes. Les comandes online i a través de telèfon serveixen per potenciar que la gent es quedi a casa durant el confinament.
La venda online del mercat, en marxa durant el confinament

Després de l'augment de vendes arran l'estat d'alarma, El Mercat Central de Reus ha patit una davallada en les compres a partir de la tercera setmana de confinament. Ja no hi han dies de molta feina, perquè les vendes s'han repartit durant la setmana i s'ha guanyat en comandes telefòniques o a través de l'aplicació Ulabox.

Els mercats de Reus van iniciar la prova pilot en aquesta plataforma a principis del mes de març amb 17 empreses del mercat central i dues del mercat del Carrilet. L'aplicació està funcionant adequadament malgrat estar en fase de prova i totes les parades adherides encara no hi estan donant servei.

D'aquesta manera l'aplicació ajuda a substituir les compres presencials, una manera de vendre que des del mercat volen potenciar per tal que la gent no hagi de sortir de casa durant el confinament.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades