Back to top

La Verònica proposa una pregària telemàtica

La confraria, aprofitant que aquest Divendres Sant no es pot celebrar amb normalitat, fa extensiu als fidels una pregària a través de les xarxes socials.
La Verònica

Aquest divendres Sant, com és evident per culpa de l'estat d'alarma, no es poden celebrar els diversos actes litúrgics i culturals que són tradició a Reus. Més enllà de les Tres Gràcies, un dels actes amb més estima a la ciutat, tampoc es poden celebrar la professó del Sant Enterrament o el Tradicional i Solemne Viacrucis de les set del matí. Tampoc el dels barris Fortuny i Juroca que s'inicia a les 08.30 h. 

La Confraria La Verònica de Reus ha volgut fer arribar a tots els fidels una pregària telemàtica, escrita per Maria Josep Salvadó i que compta amb la locució de Josep Baiges. En un muntatge ideat per Víctor Gómez, es pot acompanyar la pregària durant el matí d'aquest divendres Sant a través de les xarxes socials. 

La Verònica participa al Viacrucis de les set del matí, i dins la passió representa la compassió. En aquest marc, la Confraria ha volgut fer aquesta petita contribució als seus fidels i a la resta de la ciutadania. 

Paraules clau: