La veterania de la Pobla s'emporta el derbi contra el Reus B

El Club de Futbol Reus B Cambrils ha perdut (0-2) davant el CF La Pobla. D'aquesta manera, el filial del Nàstic s'endu el derbi de Tercera Divisió tot i que els roig-i-negres han sabut donar guerra.
Reus B Cambrils - La Pobla

El filial del Reus no ha pogut amb la veterania de La Pobla que des d'un inici ha controlat el joc. Amb només sis minuts, els visitants ja han tingut la primera ocasió quan Pol Valentín ha enviat la pilota al travesser. L'oportunitat més clara de la primera part ha arribat al minut 15 quan Mohamed Chabboura ha xutat a porteria, però la pilota ha acabat a les mans de Jesús Grana. Els de Juan Manuel Pavon han anat de més a menys fins al punt que el partit s'ha igualat força.

Amb la represa, la Pobla ha tornat a treure pit i al minut 57 el visitant Gabriel Vidal ha obert l'electrònic després de marcar gol gràcies a una jugada conjunta. Cinc minuts després Mohamed Chabboura ha anotat un altre gol després d'una correguda des de mig camp en solitari. Els reusencs han seguit buscant ocasions, però la Pobla ha seguit dominant l'encontre. Al minut 84, Pol Ballesteros ha passat la pilota a Roger Bruge que ha xutat a porteria, però ha acabat a les mans del porter.

Un partit tens entre els dos equips del territori. El CF Reus B Cambrils se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 44 punts. Els roig-i-negres s'han estrenat aquesta temporada a la categoria i el seu objectiu és mantenir-se, mentre que la Pobla lluita per l'ascens. El proper partit dels d'Albert Company serà fora de casa. Diumenge 15 de març a les 12 del migdia s'enfrontaran contra l'Espanyol, equip que encapçala la classificació.