Back to top

'La Veu entre Cultures' recull material escolar per a infants del Senegal

Quan les restriccions ho permetin, l'entitat farà concerts benèfics amb el propòsit d'enviar el material el més aviat possible.

El músic reusenc El Toubab i el músic senegalès Rawan Diallo posen en marxa una nova entitat cultural anomenada 'La Veu entre cultures' que busca ser un pont entre Reus i el Senegal. De fet, en el seu primer projecte, 'Un llibre per Kaolack', l'entitat està recollint material escolar per enviar-lo directament als nens i nenes d'un petit poble del Senegal. 

Més de 100 lots de material escolar

De moment, amb la subvenció del consistori reusenc, l'entitat ja ha aconseguit recollir més de 100 lots de material escolar. Una iniciativa que a banda de contribuir en l'educació dels infants senegalesos, també vol donar suport al comerç local, comprant tot aquest material a les llibreries de la ciutat. 

Col•labora aquí

Concerts benèfics

Quan les restriccions ho permetin, l'entitat té previst fer concerts solidaris amb l'objectiu de recaptar fons per enviar el material recaptat a Kaolack. La previsió és transportar-lo a finals de la primavera o principis d'estiu d'aquest 2021. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades