Back to top

La Vitxeta estrena nou pentinat amb el cabell deixat anar

Si hi ha una geganta presumida a Reus, aquesta és la Vitxeta. La geganta ha gaudit de nombrosos canvis de vestit, ja que marcava la moda de l'època amb la seva indumentària.
Vitxeta

Tot i que tots els gegants han estat aplaudits quan ballaven aquest matí a plaça, totes les mirades de grans i petits han anat a parar a un element en concret. La Vitxeta. La geganta reusenca ha aprofitat el dijous de Corpus per estrenar un nou pentinat i tornar a demostrar que és la geganta més presumida de Reus. "Se li ha netejat la perruca i canviat el pentinat. És una mostra més de què aquesta geganta és molt moderna i va canviant de look de tant en tant", explica Carolina Lorenzo, de la Colla Gegantera de Reus.

La Vitxeta ha gaudit de nombrosos canvis de vestit i pentinat per adaptar-se a la moda de l'època. L'últim, l'octubre de 2017, coincidint amb la Trobada Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva. El nou pentinat, a càrrec de Scandal Perruquers, s'ha presentat per primera vegada aquest matí i el lluirà durant tota la Festa Major de Sant Pere.

Vitxeta

Paraules clau:

Notícies relacionades