Back to top

La Volta Ciclista a Catalunya passarà pel Baix Camp dissabte

Poblacions com Cornudella del Montsant, Cambrils o la ciutat de Reus seran escenari de la prova UCI amb més tradició del país.
Imatge de la meta de la Volta Ciclista a Catalunya 2017

La noranta-novena edició de la Volta Ciclista a Catalunya ja és una realitat. Grans noms del ciclisme mundial recorren aquests dies el país en la que és considerada com la prova UCI més consolidada del territori català. Amb més de 15.000 espectadors, La Volta va arrencar dilluns des de Calella i serà aquest dissabte 29 de març quan passarà pel Baix Camp i el Priorat.

El nostre territori serà el protagonista de l'etapa sis. Un tram muntanyós amb sortida a Valls i arribada a Vila-seca que preveu un recorregut de quatre hores per als esportistes. La capital de l'Alt Camp donarà inici a la marxa, que passarà per Montblanc fins al Port del Coll d'Albarca. D'allí continuarà fins a Cornudella del Montsant, baixant pel Coll d'Alforja fins a Botarell i Riudecanyes. S'arribarà a Cambrils a tres quarts de cinc de la tarda, i a Reus pocs minuts després, per passar per Riudoms i finalitzar a Vila-seca tot just a un quart de sis.

L'etapa final es viurà diumenge, 31 de març, a Barcelona. El recorregut total de la competició ha estat qualificat com un dels més durs de la història, amb 22 ports de muntanya dins l'itinerari i arribada a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i la Molina.