Back to top

La zona blava de l'Hospital Sant Joan, a pocs dies d'estrenar-se

L'Hospital Sant Joan de Reus obrirà al públic el proper dilluns un total de 300 noves places d'aparcament a l'àrea de zona blava.
Zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus

L'antic espai de terra s'ha convertit en una àrea de zona blava amb capacitat per a 320 places, 4 d'elles per a persones amb mobilitat reduïda. Els cotxes ja hi podran aparcar a partir del proper dilluns 9 de desembre amb una tarifa de 50 cèntims l'hora i un màxim de 2 euros al dia. L'adequació ha tingut un cost de 330.000 euros.

Smart city

La nova àrea disposa de parquímetres d'última generació. D'aquesta manera, els usuaris només hauran d'introduir la matrícula del cotxe per registrar l'estada, sense necessitat d'extreure tiquet ni de col·locar-lo en un lloc visible al vidre del vehicle.

Roda de premsa de presentació de la nova zona blava

Problemes per aparcar

Tot i haver avançat les obres un mes, l'adequació del solar ha propiciat certs problemes d'aparcament al voltant de l'hospital. Des del consistori agraeixen la paciència dels usuaris i expliquen que durant aquests tres mesos han intentat ser més laxes.

Solucions

Per millorar la situació, el preu dels pàrquings subterranis de l'hospital i del Tecnoparc han disminuït el seu preu, passant de 7 a 4 euros al dia. A banda, l'Ajuntament també va impulsar una campanya de bus gratuït direcció l'hospital de les línies 20 i 60.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades