Back to top

La Zona Infectada de Reus se celebrarà finalment el 13 d'abril

Es tracta d'un esdeveniment que s'havia d'haver dut a terme el passat octubre i que va quedar ajornada per culpa de la pluja. En el marc del cicle La Palma Terror Show, promogut pel Casal de Joves, l'acte consisteix en una gimcana de proves de terror pel parc Sant Jordi de Reus.
zona infectada reus

L’activitat juvenil “Zona Infectada”, que s’havia de fer el passat 27 d’octubre i es va ajornar per la pluja, es portarà a terme el pròxim dissabte 13 d’abril a la nit. “Zona Infectada” és una de les propostes organitzades en el marc del cicle de La Palma Terror Show, promogut des del Casal de Joves, i consisteix en una gimcana de proves de terror amb el parc de Sant Jordi com a escenari.

En l’organització de l’activitat hi participen joves i entitats juvenils de la ciutat, i les persones interessades a col·laborar en les tasques preparatòries encara es poden inscriure tot posant-se en contacte amb el Casal de Joves els dies 10 i 12 d’abril de 18:00 a 20:00 h.

zona infectada

A la Zona Infectada s’hi podrà participar com a jugador o jugadora o bé com a persona infectada. Els i les supervivents hauran d’aconseguir sortir del parc de Sant Jordi després de superar diferents proves mentre les persones infectades hauran d’intentar que les altres no les superin.

El parc, tancat a partir de les 18:00 h
L’activitat es farà al parc de Sant Jordi, que quedarà limitat a l’entrada de públic general a partir de les 18:00 h i mentre duri aquesta activitat. L’entrada dels i les participants es farà per la porta d’accés a la plaça d’Anton Borrell.

Hi ha previstos dos torns: el primer a les 21:00 h (adreçat a joves de 14 a 17 anys), i un segon torn a les 23:00 h (adreçat a joves de més de 18 anys). La durada de cada torn és d’una hora i 45 minuts.

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les de manera presencial al Casal de Joves la Palma de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:00 h.

Si s’és menor d’edat caldrà presentar una autorització signada per les persones tutores, que es pot descarregar a la web www.joventutreus.cat. Amb l’autorització signada (acompanyada d’una fotocòpia del DNI de la persona adulta que signi l’autorització) es pot recollir la invitació al Casal de Joves i inscriure’s.