Back to top

L’Accents acollirà tres concerts de flamenc

La ‘cantaora’ de Huelva actuarà a Reus el 7 de novembre. La programació es completarà amb un concert especial del grup local Alquimia Flamenco i l’actuació del duet Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach.

El Festival Accents, que tindrà lloc del 3 d’octubre al 12 de desembre a Reus, Cambrils i la Selva del Camp, oferirà enguany un petit viatge pel món del flamenc amb tres concerts que tindran lloc a Reus i Cambrils, com a complement de la programació de música en català.

Enguany, l’Accents oferirà per primer cop a Reus un concert d’una de les noves estrelles internacionals del flamenc, la cantaora de Huelva, Rocío Marquéz, que actuarà al Teatre Fortuny de Reus la nit del dissabte 7 de novembre, el grup local Alquimia Flamenco i el duet Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach.

Rocío Márquez

La gran estrella del cicle és, sens dubte, Rocío Márquez, que aterrarà a Reus per primer cop per presentar el seu exitós disc ‘Visto en el jueves’, una reflexió crítica sobre el concepte de l'autor mitjançant un repertori en el qual el límit d’allò que és flamenc i no flamenc, del "cante" i la cançó, es desdibuixa.

Les entrades es posaran a la venda el 30 de setembre al preu de 22 i 18 euros a la web del Teatre Fortuny

Els quinze anys d’Alquimia Flamenco

alquimia flamenco

L’Accents també comptarà amb grups locals per demostrar la gran tradició flamenca que hi ha a la ciutat i al Camp de Tarragona, en aquesta ocasió amb el grup Alquimia Flamenco, una formació musical de Reus i Cambrils creada el 2005, que actuarà al Teatre Fortuny el 12 de desembre en el concert de clausura del festival amb entrades a 15 i 12 euros.

Aquest any la formació celebra el seu 15è aniversari als escenaris i ho fa amb un concert molt especial que reunirà, en una única actuació, a diversos dels artistes que han acompanyat l'Eduardo i el Jordi des de 2005. Una oportunitat única de gaudir en escena de tot un conjunt d'artistes convidats i moltes sorpreses en una autèntica vetllada flamenca al Teatre Fortuny per cloure el Festival Accents.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

Cambrils també oferirà un concert del cicle ‘Som flamencs’ amb un concert del duo format per Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach a la Cripta de l’Ermita del Camí el diumenge 15 de novembre. A mig camí entre la cançó melòdica, la cobla i el flamenc es troba l'univers musical d'aquest duo format per una cantant i ballarina (Isabel Vinardell) i una guitarrista (Isaabelle Laudenbach), que recullen la tradició de diferents cultures musicals per imprimir un so propi al seu repertori.

Entrades a la venda al preu de 10 euros a www.entradium.com

Abonaments ‘Som flamencs’ al Teatre Fortuny

Hi ha un abonament pel concert de Rocío Márquez (7 de novembre) i Alquimia Flamenco (12 de desembre) que s'ha d'adquirir al Teatre Fortuny directament a les taquilles o al telèfon 977 010 659 i té un descompte del 20%.

Les entrades individuals, a partir del 30 de setembre, a la web www.teatrefortuny.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades