Back to top

L'administrador concursal pot decidir avui el futur del Reus

L'administrador concursal podria decidir renunciar a la plaça que ocupa el Reus a Tercera Divisió abans de diumenge.
Imatge de l'Estadi Municipal

Si Clifton Onolfo no paga els 220.000 euros de deute per impagaments amb els jugadors del filial, la Real Federación Española de Fútbol expulsarà al Club de Futbol Reus Deportiu diumenge de la Tercera Divisió. Aquesta és la data de la mort del club, la definitiva després de més de 365 dies d'agonia.

Sembla però que David López decidirà avui dijous renunciar a aquesta plaça. El motiu? Onolfo no pensa posar els diners de la seva butxaca, i és molt complicat que un inversor extern arribi a temps de fer-ho. A més a més, el temps límit per inscriure a tots els jugadors finalitzaria dissabte a les 12 del migdia, 24 hores abans de la segona jornada de Tercera, o el que és el mateix, del desenllaç definitiu.

Amb tot, l'administrador concursal vol estalviar-se més mesures per dany i perjudicis, l'última, una multa de més de  750 euros per la incompareixença dels roig-i-negres a Els Canyars en la primera jornada de lliga.

López evitarà en les pròximes hores prendre una decisió tan dràstica, precipitada per una reunió infructuosa amb l'americà, el jutge del concurs, César Suárez, i Fernando Arujo, especialista concursal de Peña, exadvocat d'Onolfo. López veu amb bons ulls una possible compravenda, però segons Tarragonadigital, Onolfo demana més diners dels necessaris.

Guerra a les xarxes

Per si fos poc, mentre el Titànic Reus s'enfonsa, David Peña i el propietari es fan els ornis encetant una guerra per les xarxes socials. El de Reus ha arribat a manifestar públicament la voluntat que Onolfo abandoni el club al·legant que aquesta és l'única solució per salvar-lo.

Pellicer es manifesta

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assegurat que el consistori ha fet tot el possible perquè el Club de Futbol Reus Deportiu pugui competir aquesta temporada. Assegura que en cas que perilli, lluitarà per la Fundació Futbol Base Reus, i carrega tota la culpa als propietaris d'haver dut el club fins a aquesta situació irreversible.

Notícies relacionades