Back to top

L'AE Pare Manyanet vol recuperar la secció d'escacs

A partir de l'any vinent, l'entitat impartirà classes i oferirà l'oportunitat als alumnes de participar en concursos d'aquesta disciplina.
Imatge del XXXVIIè Torneig Pare Manyanet de Reus

Més de 750 esportistes del Pare Manyanet s'han reunit aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'escola per celebrar que la temporada de totes les seccions esportives ha finalitzat amb èxit. L'Associació organitza des de fa trenta-set edicions una festa al mes de juny en format de macrotorneig de final de curs. Una jornada que serveix als nens i nenes per passar un dia junts fora de l'horari escolar i com a exhibició per demostrar als pares l'aprés durant l'any.

L'Associació Esportiva ofereix actualment cinc disciplines: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, dansa i judo. Ja fa anys que el futbol i el bàsquet són les que gaudeixen de més adeptes, però per contra, algunes necessiten més empenta. De cara a la temporada vinent l'entitat vol ampliar la seva oferta i ja treballa per incloure els escacs dins del calendari esportiu. A més a més l'escola ofereix també la possibilitat als més menuts d'iniciar-se en el món de l'activitat física mitjançant l'activitat multiesport, un tast de totes les seccions del Pare Manyanet. 


DIES VIP