Back to top

L'AEHT presenta la Guia Gourmet 2021 enmig de la incertesa del sector

Es tracta d'una eina de promoció que aquest any arriba a la seva 3a edició i amb què esperen, entre altres coses, desestacionalitzar el turisme.

Més de 700 restaurants i establiments turístics de la demarcació de Tarragona tornen a promocionar-se a la Guia Gourmet 2021. Una eina que va recuperar l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEHT) fa 3 anys i amb què es pretén, entre altres coses, desestacionalitzar la temporada turística, sobretot, en la situació actual que viu el sector.

Guia Gourmet 2021

De fet, segons el president de l'AEH a Cambrils, Xavier Martí, s'ha d'allargar l'estiu, perquè "amb dos mesos no serà suficient" per a moltes empreses "sobreviure a l'hivern".

"El turisme nacional ens tornarà a salvar la temporada"

Una situació que moltes entitats ja han titllat de dramàtica. Per la seva part, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria també se sumen a aquest malestar generalitzat, però tenen les esperances dipositades en els pròxims mesos.

En aquesta línia, el president de l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona, Magí Mallorquí, creu que "aquest any serà més bo que el 2020", tot i les notícies de desconfiança que estant arribat dels països europeus. 

Per la seva banda, el gerent de l'AEH a la demarcació de Tarragona, Francesc Pintado, assegura que els establiments que treballen amb un turisme de proximitat estan treballant a uns nivells d'ocupació similars als de l'any passat. Malgrat tot, Pintado reconeix que estan preocupats per la manca de turisme estranger que esdevé un cop molt dur per al sector. 

Guia Gourmet 2021

Marta Domènech renuncia al càrrec

Durant la presentació de la Guia, el gerent de l'AEHT també ha anunciat que l'actual presidenta, Marta Domènech, deixarà el càrrec en els pròxims dies, després d'haver estat nomenada directora general de Turisme de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades