Back to top

L'Aeroport de Reus continuarà creixent aquest any

Gracies a les noves rutes i els nous operadors es preveu un augment del 3% pel que fa al trànsit de passatgers.
L'aeroport de Reus continuarà creixent aquest any

L'aeroport de Reus espera assolir una nova fita pel que fa el al trànsit aeroportuari durant aquest 2018. L'any passat ja va aconseguir superar la xifra d'1 milió d'usuaris i enguany, s'espera incrementar amb un 3% el nombre de passatgers.

Aquest augment es pot aconseguir gràcies als tres nous operadors i les 6 noves rutes obertes que s'han incorporat aquest any a l'equipament reusenc. A tot això se li suma les noves inversions previstes per a l'aeroport. A la tardor s'iniciarà les actuacions de millorar de l'àrea d'arribades i a principi de la temporada 2019 s'espera que la nova terminal ja estigui operativa.

Marta Ferrero és directora del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i explica que "des del Patronat de Turisme estem treballant amb els operadors no només per obrir noves connexions a l'Aeroport de Reus sinó també per incrementar la capacitat i periodicitat dels vols. L'aposta per productes especialitzats com el Golf o el Cicloturisme afegeixen valor a la nostra oferta i és un nou al·licient per a la contractació de paquets turístics amb conseqüències positives pel que fa a l'augment d'operacions a l'aeroport".

Pel que fa a l'ocupació turística, La Costa Daurada preveu una bona temporada. Amb el que portem d'any les pernoctacions a casa nostra han augmentat un 5% respecte a el 2017. Així i tot, la reobertura d'altres destinacions Mediterrànies farà que enguany no es pugui superar les històriques xifres de l'any passat.

Eduard Farriol president de la FEHT "creiem que no serà un any rècord per diversos motius. El principal és que ara com ara tenim competidors que han estat fora de joc durant uns anys i ara hi tornen a estar amb preus molt competitius. Nosaltres no podem treballar amb aquest preu perquè els nostres costos són molt diferents que als d'aquests països i això farà que en zones tant de l'Estat Espanyol com fora, hi hagi llits disponibles aquesta temporada".

Malgrat que la Costa Daurada no pot competir amb països com Turquia, Egipte o Tunísia, s'espera que la xifra de pernoctacions no es vegi afectada en excés gràcies el nou segment de turisme esportiu i a la renovació dels allotjaments on s'hi han invertit 260 milions d'euros en els últims quatre anys.

D'aquesta manera, s'espera repetir la xifra històrica de més de 20 milions de pernoctacions assolides l'any passat a la Costa Daurada.

Notícies relacionades