Back to top

L'afició per l'hoquei, a batzegades

ADRIÀ MORTE

El passat dissabte el Palau d'Esports del Reus Deportiu va registrar la millor entrada de la temporada amb 2.000 persones. El trascendetal partit contra el Moritz Vendrell i la organització d'un vermut electrònic van ser els principals arguments d'aquest alt nombre d'espectador. Una imatge que feia temps que no es veia.

El mateix Mariotti ho va reconèixer en roda de premsa. L'afició va ser clau pel partit contra el Moritz Vendrell. I es que més enllà de la vessant purament esportiva, l'aspecte que va tenir el Palau d'Esports el passat dissabte feia temps que no es veia. 

Només cal veure l'aspecte que tenia el Reus-Barça del passat mes de gener, i el que tenia ara fa 5 anys. La crisi econòmica, d'entre d'altres factors, ha tingut molt a veure però aquest és només un exemple d'on fins a quin punt va arribar l'afició reusenca. Ara, iniciatives com el vermut electrònic contra el Vendrell poden fer recuperar, poc a poc l'afició a Reus per l'hoquei.

Enguany, Reus ha estat la capital de l'hoquei amb l'organització de la Copa del Rei. Un argument més per creure en la recuperació de l'afició per aquest esport.