Back to top

L’afició surt al carrer en contra de la sentència de LaLiga

Enmig de crits a favor del Club de Futbol Reus Deportiu i en contra de Joan Oliver i Javier Tebas, els manifestants han mostrat el seu malestar envers l’actual situació.
MANIFESTACIO

Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça del Prim de Reus per mostrar el seu malestar envers la decisió del jutge de Laliga. Recordem que el magistrat ha fallat en contra del Club de Futbol Reus Deportiu i l’expulsa així de la divisió de plata durant un període de tres anys. A més, s’hi suma una multa econòmica de 250.000 euros.

La protesta del vespre ha estat convocada a través de la penya Red Blacks, que han fet una crida a l’afició a les xarxes socials. Entre les consignes més escoltades, destaquen “Som i serem, mai morirem” i els nombrosos càntics a favor de l’equip, però també insults envers Joan Oliver i Javier Tebas, a qui alguns aficionats fins i tot han desitjat la mort. De fet, una de les pancartes que els manifestants han mostrat s’hi podia llegir “Fck Oliver”.  També n’hi havia d’altres que reclamava “Més futbol i menys negoci”.

La marxa, que s’ha iniciat a la plça del Prim de la ciutat, s’ha traslladat fins a la plaça del Mercadal, on després de fer sonar la seva veu, l’afició ha donat per tancada la seva protesta.

Per la seva part, el club ha emès un comunicat explicant que els nous propietaris ja s’han reunit amb la Real Federación Española de Futbol i un bufet d’advocats per valorar quin camí encarar.