Back to top

L’Ajuntament de Cambrils commemora el Dia Internacional de la Bisexualitat

La bandera irisada estarà penjada al balcó de l’Ajuntament del 23 al 25 de setembre i es farà difusió de la diada a les xarxes socials

Aquest dia és una crida a la reivindicació per part de totes les persones per reconèixer i celebrar la bisexualitat, la història bisexual, la comunitat i la cultura bisexual i les persones bisexuals en les seves vides. Amb motiu de la commemoració, la pancarta irisada estarà penjada al balcó de l’Ajuntament de Cambrils del 23 al 25 de setembre i es farà difusió d’aquesta diada a la ciutadania a través de les xarxes socials.

La commemoració d’aquesta dia internacinoal reivindica l’existència i el reconeixement de la bisexualitat com una orientació sexual amb identitat pròpia, i dona resposta a la bifòbia present en tots els nivells socials i que s’articula especialment a través de la negació, invisibilitat, la marginació i l’exclusió. «Donar visibilitat a la bisexualitat i fomentar el respecte a la diversitat a la nostra societat són els elements clau per eliminar prejudicis i donar resposta a la bifobia», ha afirmat la regidora Hélène Arcelin.

Servei d'Atenció Integrat

L’Ajuntament disposa d’un Servei d’Atenció Integral adreçat a les persones LGBTI+, a través del qual les persones del col·lectiu i els seus entorns propers poden rebre una atenció integral per donar resposta i/o acompanyament a les seves necessitats.

El Servei d’Atenció Integral està ubicat a l’Ajuntament de Cambrils i s’hi pot accedir amb cita prèvia trucant al telèfon 977 79 45 79 ( Ext.4311/2226) o escrivint un correu electrònic a sai@cambrils.org.

El Dia Internacional de la Bisexualitat se celebra cada 23 de setembre per membres de la comunitat bisexual i pel col·lectiu LGBTI+ des de 1999. La data escollida commemora la mort Sigmund Freud (23 de setembre de 1939), per ser el primer teòric que va parlar sobre l'existència de la bisexualitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades