Back to top

L'Ajuntament, codemandat en la denúncia de Med Group

Per aquest motiu, alcaldia ha presentat un decret conforme a la necessitat de contractar ara un advocat i un procurador que representi el consistori.
Una part de l'equip de govern durant el ple d'aquest març

El litigi  fa anyser Med Group contra la Generalitat i l'Ajuntament de Cambrils per un canvi en la planificació dels terrenys del Parc Samà encara segueix viu. L'empresa volia construir 500 habitatges al voltant d'un camp de golf a la zona però la modificació del planejament per part d'ambdues administracions va acabar amb una causa judicial que encara porta cua.

Ara, l'Ajuntament de Cambrils ha anunciat que es personarà en la causa com a co-demandat, després que la Generalitat els hi hagi recomanat com a figura implicada en tot el procès. Així ho ha assegurat l'equip de govern després de presentar un decret d'alcaldia en la sessió plenària d'aquest març per tal de contractar un advocat i un procurador per la causa. "Com a Cambrils no ens podem apartar d'aquest tema i per això hem decidit posicionar-nos com a part en el tràmit i això ens obliga a nomenar un advocat", ha defensat l'alcaldessa, Camí Mendoza.

Tot i les preguntes dels grups de l'oposició, l'equip de govern no ha concretat els costos que suposarà aquesta contractació puntual ni tampoc sobre la indemnització que demana l'empresa.