Back to top

L'Ajuntament ha efectuat el pagament de la darrera edició dels balls esportius

Així ho confirmen fonts del consistori després que al darrer ple l'equip de govern manifestés que no tenia la intenció de pagar fins que algú reclamés els diners. Els balls esportius de Cambrils, així com els d'altres municipis de la Costa Daurada, estaven organitzats per l'antic promotor del Festival de Música de Cambrils, Antoni Mas, que va ser detingut aquest juny per una presumpta estafa
El campionat de balls de saló

L'equip de govern de Cambrils manifestava al ple d'aquest juny que els 45.000 euros que havia abonat el consistori per a l'organització del darrer concurs de balls de saló s'havien retornat i estaven, de nou, a les arques de l'Ajuntament. "Es va fer el pagament. Es va retornar i aquests diners estan a l'Ajuntament. Quan algú ens digui a qui hem de fer el pagament, el farem. Mentre tant, els tindrem aquí", reiterava la regidora de Turisme cambrilenca, Mercè Dalmau, durant la sessió plenària.

Ara, des del consistori expliquen que ja s'ha efectuat el pagament d'aquesta quantitat. D'altra banda, l'equip de govern ha manifestat la voluntat per tal de continuar acollint aquest esdeveniment, que també se celebra en altres municipis com Salou i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Tot i això asseguren que no està garantida la seva continuïtat i que desconeixen quin és el model pel qual s'optarà, en cas que se segueixi fent.

Els balls esportius estaven organitzats per l'anterior promotor del Festival de Música de Cambrils, Antoni Mas, que va ser detingut aquest juny pels Mossos d'Esquadra acusat d'haver estafat més de 200 milions d'euros a grans i a petits inversors a través d'un sistema piramidal.