Back to top

L'Ajuntament de Mont-roig demanarà crear una Escola de Música a Miami Platja

En principi, la sol•licitud afecta només al nucli de Miami Platja, ja que l'aulari de Mont-roig no compleix amb les condicions establertes pel Departament. L'equip de govern assegura haver rebut el suport dels pares dels alumnes i des de l'oposició lamenten que el procés s'hagi retardat tant.
Un dels instants de la sessió plenària

Escola de Música a mitges. L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit tirar endavant amb la sol·licitud al Departament d'Eduació de la creació d'una Escola de Música Municipal que, de moment, només es pot fer efectiva al nucli de Miami Platja. I és que des del 2011, quan es van iniciar els tràmits de la petició, l'aulari de Mont-roig no ha complert les condicions establertes per la Generalitat.

Des de l'equip de govern asseguren haver rebut el suport dels pares de l'alumnat al respecte de la decisió i manifesten que el compromís és el de continuar buscant alternatives per ubicar quan abans l'equipament al nucli Mont-roig. "Donat que els pares ja estaven d'acord en què si no aconseguíem fer una Escola de Música amb dos seus, intentaríem trobar una solució amb unes noves instal·lacions a Mont-roig i per altra banda començaríem els tràmits per la part que sí es pot legalitzar, la realitat que s'imposa és començar la tramitació de les instal·lacions de Miami", ha explicat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, Núria Esquius.

Tot i que la proposta ha estat aprovada per unanimitat a la sessió plenària d'aquest desembre, el grup municipal de Ciutadans ha lamentat que s'hagi trigat tant a manifestar una decisió. "Tenim la sensació que s'ha perdut una mica de temps i esperem que el nou procés sigui més ràpid", ha remarcat el portaveu de la formació taronja al consistori mont-rogenc, Francisco Velasco.

Durant la sessió plenària també s'ha aprovat l'adhesió de l'Ajuntament a la plataforma Som Escola, a més del suport formal al seu manifest, tal com demanava una moció presentada per Esquerra. Només Ciutadans hi ha votat en contra.