Back to top

L'Ajuntament de Mont-roig s'apuja el sou un 2% en plena pandèmia

El grup municipal Junts per Mont-roig Miami denuncia que el consistori mont-rogenc hagi incrementat en un 2% el sou del conjunt de regidors. Per la seva banda, l'equip de govern els titlla de populistes i de voler crear polèmica on no n'hi ha.
Ajuntament Mont-roig del Camp

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar, en l'últim plenari, l'aplicació d'un increment retributiu del 2% per a tots els treballadors del consistori. Una decisió que ha creat certa polèmica entre part dels regidors de l'oposició.

Concretament, del grup municipal Junts per Mont-roig Miami, els quals denuncien que en plena pandèmia no és el millor moment per fer-ho. En aquest sentit, asseguren que van proposar destinar aquest 2% dels sous a pal·liar els efectes econòmics provocats per la Covid-19 al municipi.

L'equip de govern ho desmenteix

Per la seva banda, l'equip de govern denuncia que les informacions sobre l'augment dels sous que ha publicat Junts per Mont-roig Miami no acaben de ser del tot certes.

Increment en la matrícula de les llars d'infants

Un plenari, en què l'increment del preu de les llars d'infants també va aixecar polseguera. En aquest sentit, el govern de Mont-roig del Camp defensa que malgrat l'augment en la matrícula i l'aplicació del servei de monitoratge, les quotes de les escoles bressol del municipi continuen sent de les més baixes de la comarca.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades