Back to top

L'Ajuntament recull les ofrenes dipositades davant del Club Nàutic

Els documents es guardaran a l’Arxiu Municipal i els objectes al Museu d’Història.
L'Ajuntament de Cambrils recull les ofrenes dipositades davant del Club Nàutic

L'Ajuntament de Cambrils ha recollit aquest dimarts les ofrenes que la ciutadania i els visitants de la ciutat havien dipositat davant del Club Nàutic com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Cambrils i Barcelona. El memorial estava format per diversos objectes, documents, ofrenes florals i espelmes que s’havien anat acumulant al lloc dels fets de manera espontània.

L'actuació, que s'ha dut a terme amb el màxim respecte i sensibilitat, ha estat coordinada pel personal tècnic del Museu d'Història i de l'Arxiu Municipal de Cambrils seguint uns criteris bàsics de documentació i selecció. El material s'ha agrupat en capses, diferenciant els documents escrits, que es conservaran a l'Arxiu Municipal, dels objectes, que es guardaran al Museu d’Història.

D'altra banda, el Llibre de Condol online del web de l'Ajuntament segueix recollint missatges de solidaritat, que s'afegeixen als de Llibre de Condol que es va obrir a la Sala de Plens la setmana passada i a les nombroses condolences rebudes per altres mitjans.

A més, divendres passat el Ple de l’Ajuntament va acordar instal·lar un element simbòlic a la zona del port en record a les víctimes.