Back to top

L'Ajuntament de Reus demanarà un crèdit d'1,5 MEUR per al CMQ

Segueix el Ple de l'Ajuntament de Reus en directe
pleajuntament

EN DIRECTE

20.00h - El ple tomba la moció de la CUP que demanava la creació d'una taula de negociació sobre la gestió i l'ús de l'aigua del pantà de Riudecanyes.

19.05h - Aprovada per unanimitat la moció del PSC que busca aplicar mesures de sensibilització de cara als infants transsexuals, per tal d'evitar conductes transfòbiques i assetjament escolar.

18.45h - Prospera per unanimitat la moció del PSC, C's i PP que reclama l'obertura de la residènci d'Horts de Miró. 

17.40h - El ple desestima la proposta del Partit Popular d'instar a la Generalitat per tal que mantingui l'actual distribució de la recaptació de la taxa turística. 

17.15h - Ratifiquen per unanimitat el conveni amb el Departament de Salut de la Generalitat per l'encàrrec de la gestió de serveis mínims de salut pública. 

17.00h - Llum verda per demanar un crèdit a llarg termini per pagar les obres per adaptar l'antic Hospital de Reus i així acollir el Centre Mèdic Quirúrgic de Reus (CMQ).

El ple d'aquest dilluns ha donat llum verda a la petició d'un crèdit d'1,5 milions d'euros que ha de permetre el trasllat del CMQ a l'antic Hospital de Reus. El Partit Popular i la CUP s'hi han oposat. 

16.45h - Aproven que l'Ajuntament de Reus es converteixi en patró de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

16.38hNeus Segrià, filla adoptiva de Reus per unanimitat

16.30h - Aproven els comptes de les empreses municipals, tot i la negativa de la CUP.

Paraules clau:

Notícies relacionades