Back to top

L'Ajuntament de Reus tanca la porta a Clifton Onolfo

Pep Cuerba, regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, afirma que no es reunirà amb Clifton Onolfo si l'americà segueix amb aquesta dinàmica. El polític confirma que Reus no serà ciutat amfitriona de cap competició esportiva aquest 2020.
Pep Cuerba al programa d'esports d'aquesta casa, el Cercle Central

"De desastre", així ha qualificat Pep Cuerba, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, la gestió econòmica de Club de Futbol Reus Deportiu per part de Joan Oliver, antic propietari de l'entitat roig-i-negra.

El polític no confia tampoc en Clifton Onolfo i assegura que el seu equip de govern no es reunirà amb ell, a menys que aquest plantegi un projecte amb cara i ulls.

Clifton Onolfo entrant a l'Estadi Municipal
Clifton Onolfo entrant a l'Estadi Municipal

L'Ajuntament i el màxim accionista encara no han mantingut cap conversa des que Cuerba ocupa el càrrec. El regidor sí confia però amb la Fundació Futbol Base Reus.

"Arran dels fets que ha protagonitzat Clifton Onolfo, l'Ajuntament de Reus perd tota la confiança amb ell. I per tant, només ens reunirem amb un projecte seriós i una gent seriosa. Sí que mantenim contacte amb l'administrador concursal".

Reus no acollirà cap esdeveniment esportiu el 2020

El regidor ha confirmat a Canal Reus que la ciutat no serà amfitriona de cap competició esportiva enguany, ja que la major part dels pressupostos anuals aniran destinats a la construcció de la infraestructura estrella del seu mandat: el Complex d'Aigües, que incorporarà també una piscina coberta municipal.

Imatge del Complex d'Aigües i la piscina coberta municipal
Imatge del Complex d'Aigües i la piscina coberta municipal

A més a més, Cuerba recorda que obres com el Pavelló El Molinet o els Polilleugers Cèlia Artiga i Joan Rebull es construiran també en aquests quatre anys. El polític sí aposta però per la remodelació de l'skatepark i manté la promesa de construir un camp de rugbi.

Imatge de les obres del Polilleuger Joan Rebull
Imatge de les obres del Polilleuger Joan Rebull

"El projecte de l'skatepark està molt avançat i prometo que serà espectacular. El Camp de Rugbi és complex, però segueix sent una prioritat per a nosaltres".

Els altres reptes estratègics de Pep Cuerba són també potenciar l'esport escolar i l'esport femení.

Paraules clau:

Notícies relacionades