Back to top

L'Ajuntament de Reus vol acollir-se al Fons Feder per millorar el reciclatge

El projecte que es planteja té un cost aproximat de 2,3 milions d'euros i s'espera que es pugui finançar el 50% amb fons europeus.
brossa

El consistori reusenc ha presentat una sèrie de dades referents a la recollida selectiva en què posa èmfasi l'increment del reciclatge a la ciutat. En aquesta línia, el consistori destaca que el reciclatge d'envasos i vidre és el que s'ha vist més beneficiat. De fet, respecte l'any passat, els nivells de reciclatge s'han vist incrementats en 1,42 punts.

Contenidors intel·ligents

D'altra banda, s'ha posat sobre la taula un projecte que buscarà incrementar el reciclatge de rebuig i matèria orgànica mitjançant lectors intel·ligents als contenidors, que serviran per bonificar posteriorment els impostos de la brossa a la ciutadania.

Es tracta d'una iniciativa que porta per títol "Projecte pilot per a la implementació d’un sistema de gestió de residus integral, basat en tecnologies innovadores en el municipi de Reus”.

El projecte té un pressupost de 2.282.075,46 euros; i l’Ajuntament en demana el cofinançament a Europa del 50%, a través del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

canalreus a telegram

Notícies relacionades