Back to top

L'Ajuntament tancarà les dues places de Mas Vilanova

La regidora de Participació i Ciutadania tanca la polèmica de la setmana. Montserrat Flores assegura que l'Ajuntament tancarà les dues places del Mas Vilanova tal i com es recollia al projecte aprovat als pressupostos participatius.
Montserrat Flores, als estudis de Canal Reus

Dijous primers gestos del consistori. El president de l'associació de veïns del Mas Vilanova, Valentí Rodríguez confirmava que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, havia visitat durant el matí el barri i que s'havia compromès personalment al tancament de les dues places, tant la de la Festa Major com la del seguici festiu.

La polèmica va saltar a la palestra quan els veïns de Mas Vilanova van comprovar que l'Ajuntament només havia licitat el tancament d'una de les dues places. Una revindicació històrica per lluitar contra l'incivisme i el tràfic de drogues que, alguns dies, es concentra de nit en aquestes zones discretes. Un fet que preocupava i molt als veïns.

Davant la possibilitat que només es tanqués una de les dues places, Rodríguez va alertar que el problema es traslladaria d'un lloc a un altre i que, per tant, no se solucionaria. A més, criticava que el projecte aprovat als pressupostos participatius de l'any passat era clar, i que contemplava les dues places.

Més enllà del compromís de l'alcalde, Montserrat Flores, regidora de Participació Ciutadana, assegura que no hi ha hagut polèmica i que els processos interns del consistori no tenen res a veure amb l'execució dels projectes.

Els veins havien convocat una reunió aquest divendres al vespre per analitzar possibles protestes. Una trobada que ha quedat anul·lada després de l'anunci de Pellicer i de Flores.