Back to top

L'Alcoy, una arma de doble fil

El que a priori es presenta com un partit fàcil, pot arribar a convertir-se en un parany pels roig-i-negres.
Jordi Garcia en la prèvia del Reus Deportiu - Enrile Pas Alcoy

Han pecat de confiats aquests últims dies i això els hi ha passat factura. En una setmana molt dura on els roig-i-negres disputaven fins a tres encontres, Lodi, Noia i Girona, els de Jordi Garcia no han sumat, en cap, els tres punts. Ara sembla que tenen l'oportunitat perfecta per fer-ho amb la visita dels cuers de la lliga.

L'Alcoy és últim i no ha aconseguit ni un punt en els sis partits disputats fins al moment de lliga regular. El desenllaç del matx però pot ser molt diferent si els reusencs tornen a relaxar-se. Ho explica Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu.

Jordi Garcia: "L'Alcoy és un equip que arriba al Palau molt necessitat. Provarà coses noves per intentar guanyar el matx, hem d'estar preparats. A priori sembla un encontre fàcil, però ja s'ha demostrat que enguany cada partit és molt complicat".

Millorar els contraatacs i les transicions tant ofensives com defensives és, segons Jordi Garcia, la manera de què el Reus es torni a retrobar amb la victòria. Tasca que es dificulta dia rere dia si se suma la baixa de Romà a l'equip. Al Reus li comença a urgir el triomf, tot i que Garcia assegura que la moral està intacta.

"Mai cap equip viu un any plàcid, sempre hi han alts i baixos que s'han de saber afrontar.  Nosaltres hem passat una setmana dura. Hem de suportar-ho".

El partit es disputarà aquest dissabte a partir de les nou del vespre.