Back to top

LaLiga expulsa el CF Reus 3 anys de la competició professional

El jutge disciplinari de LaLiga expulsa el Club de Futbol Reus Deportiu. Els roig-i-negres han quedat fora del futbol professional durant tres anys i l'organisme futbolístic ha multat el club amb 250.000 euros per no haver complert els compromisos amb els jugadors.
LaLiga expulsa el CF Reus 3 anys de la competició professional

Els pitjors escenaris s'han complert i el jutge disciplinari de LaLiga ha decidit expulsar el Club de Futbol Reus Deportiu durant tres anys de la competició professional. Això, a la pràctica, vol dir que no podran jugar ni a primera ni a segona divisió durant les properes tres temporades. A més, LaLiga ha imposat una multa de 250.000 euros a l'entitat per no haver complert amb els seus deures vers els jugadors. La decisió no és ferma i el Reus encara té 15 dies per recórrer davant el Tribunal Administrativo del Deporte.

Tot plegat arriba al ben mig d'un canvi de poders al Reus. Els americans, durant aquest cap de setmana, s'han deixat veure arreu del territori, al Palau d'Esports i també al camp del Nàstic de Tarragona. Un d'ells, Clifton Onolfo, explicava a Canal Reus, abans de conèixer la decisió de LaLiga, les seves intencions més immediates pel club. "El més important en el futbol és guanyar. Les inversions en jugadors, infraestructures, construir un estadi més gran... El que volem és crear l'ambient, perquè vingui més gent, però també aconseguir que vinguin més jugadors al nostre club", explicava Onolfo. 

A l'aire queda ara tot plegat. Platt i Onolfo havien arribat a Reus amb la intenció de tirar endavant un projecte a llarg termini, amb la construcció d'un nou estadi, un complex hoteler i la promesa de nous fitxatges aquest mateix mercat d'hivern. Amb la decisió de LaLiga faltarà veure si es queden o si fan marxa enrere.

Paraules clau: