Back to top

LaLiga treballa per expulsar al Reus de la competició

La fi del Club de Futbol Reus Deportiu a la lliga professional podria produir-se la setmana vinent. Segons la Cadena COPE LaLiga i l'Asociacion de Futbolistas Españoles s'unirien per sol•licitar l'expulsió dels roig-i-negres de la Segona Divisió. Una informació que la mateixa AFE ha desmentit a través d'un comunicat oficial, però que no ho ha fet l'òrgan futbolístic.
Imatge d'un entrenament del CF Reus

Tot i les paraules que al mes de juny Aritz López Garai va manifestar al programa d'esports d'aquesta casa:

"Sóc del Reus, pertanyo al Reus, i tot el que hagi de passar anirà de la mà d'aquest club".

L'ex ja tècnic roig-i-negre va volar per ocupar la banqueta del Nuevo Estadio Los Pajaritos. Ell mateix podria ser ara l'últim entrenador de la Segona Divisió en visitar l'Estadi Municipal. Segons la Cadena COPE el partit d'aquest dissabte davant el Numancia podria ser el darrer del Reus a la lliga professional, ja que LaLiga i l'Associacion de Futbolistas Españoles s'haurien unit per expulsar el conjunt roig-i-negre de la competició. L'AFE però ha desmentit aquest mateix migdia la seva vinculació amb la proposta a través d'un comunicat oficial.

No ho ha fet però l'òrgan futbolístic qui defensa aquesta postura coincidint amb el final de la primera volta, quan tots els equips ja s'haurien vist les cares amb els de Xavi Bartolo. Una data que no podria superar el dissabte 19 de gener, dia del matx entre el Reus i Las Palmas, el primer del segon tram de temporada. La decisió arriba al·legant que el conjunt reusenc no disputaria la segona volta en igualtat de condicions tot i disposar de les set fitxes del primer equip requerides per llei i el resultat de 0 a 3 davant el Málaga. Una voluntat que podria ser o no acceptada per la Real Federacion de Futbolistas Españoles, òrgan de govern qui té l'última paraula.

Segons MARCA, el veredicte final arribaria el dimarts 15 de gener, límit que no pot traspassar Joan Oliver, qui hauria de vendre el club abans per evitar disgustos d'última hora. Aquest dijous, dia 10, treballadors i plantilla acumularan una nova mensualitat impagada.