Back to top

"L'ampliació del termini d'obres a l'agost s'ha consensuat amb el veïnat"

Parlem amb el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Cambrils, Enric Daza, sobre prioritzar els vianants a l'espai públic i el projecte d'habitatge dotacional per a gent gran.

La crisi del coronavirus ha fet repensar en molts municipis l'urbanisme i la disposició de l'espai públic. Cambrils, recentment, ha estat una de les ciutats que ha posat en marxa una vianalització que dóna prioritat als vianants. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Cambrils Enric Daza fa una valoració positiva de les primeres setmanes de funcionament d'aquest sistema, que obre la porta a la possibilitat d'ampliar aquest projecte a d'altres vies.

D'altra banda, Daza també ha posat l'accent en la nova realitat que ha portat la desescalada, com és la decisió de permetre fer obres al mes d'agost, un fet que afecta de ple a la plaça del Pòsit. Segons el regidor, es tracta d'una mesura consensuada amb el veïnat.

Finalment el regidor també ha parlat sobre la partida d'habitatge dotacional per a la gent gran que es situarà prop de l'avinguda Adelaida i que s'ha aprovat de forma inicial.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades